BERIKANDE PRODUKTLANSERING

Vi strävar ständigt efter att bredda vårt sortiment. Det viktiga är att produkterna vi lanserar består av 100% svenska råvaror och är naturliga samt fria från tillsatser. Dessutom vill vi säkerställa att produkterna vi tillverkar och saluför kommer uppskattas lite extra av våra kunder och hundarna.

Vi har testat att tillverka olika nya produkter de senaste månaderna och landat i lanseringen av en ny kategori som når upp till våra högt ställda krav.

Nyheten är en nötrulle som vi döpt till ”berkningsrulle”. Den kommer i två storlekar, Medium (15 cm) och Extra Large (30 cm). För dessa rullar använder vi tjockare hudstycken för att säkerställa ett rejält tuggmotstånd – ett tugg som räcker länge helt enkelt. Vi gör detta tugget extra spännande, eller berikande, genom att rulla hudstycket med håret utåt. Självklart trimmar vi ner håren till ca 3 mm (som på våra andra tugg) för att ge kund och hund en konsekvent upplevelse även på dessa nya tuggrullar. 

Vi har testkört berikningsrullen i ett gäng butiker och fått väldigt bra feedback från både butiksägare och dess kunder. Feedbacken har bland annat vittnat om extremt hållbara tuggrullar där till och med kräsna hundar verkar förföras till att börja tugga. Med denna fina feedbacken i ryggen känner vi en trygghet i att lansera berikningsrullen brett på marknaden.

Alla våra produkter bidrar till berikning, men här har vi tagit berikningstänket ett steg längre. Låt din hund uppleva ”nötrulle berikning” för att främja dess naturliga beteenden. Här fås chansen att gnaga, nosa på spännande naturliga dofter och dra loss päls. Tips: testa att gömma benet för extra berikning!

Vänliga hälsningar,
Eric och Pontus

BERIKANDE PRODUKTLANSERING
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar