TRE ANLEDNINGAR ATT VÄLJA NJORD PET

Njord Pet erbjuder din hund en hälsosam, smakrik och hållbar upplevelse genom att använda de bästa råvarorna som den svenska naturen har att erbjuda.

1. Naturligt och smakrikt hantverk

Vi producerar hundtugg helt utan tillsatser med hundens hälsa och smaklökar i fokus. Detta är möjligt eftersom vi använder råvaror av högsta kvalitet och en tidskrävande hantverksmässig produktionsprocess. 

2. Svenska råvaror

Vi använder endast svenska råvaror från lokala gårdar för att minska vårt klimatavtryck och stötta svenska bönder. Eftersom Sverige i jämförelse med de flesta andra länder har strängare djurskyddslagstiftning ger det dessutom för en högre produktkvalitet och ett etiskt bättre val än, till exempel, utomeuropeiska jämförelseprodukter.

3. Egen produktion

Vi producerar alla våra produkter i vår egna tuggfabrik i Bålsta utanför Stockholm och kan därför säkerställa kvaliteten på våra produkter och att arbetsmiljön håller högsta möjliga standard. Njord Pet är även godkända av Jordbruksverket och följer kraven som myndigheten ställt upp för djurfoderproduktion i Sverige.